Digitaal Uitnodigingstraject

DIVERSEN

DOOSJE IN EIGEN HUISSTIJL

Bij ons is het mogelijk om al vanaf 50 stuks, brievenbusdoosjes van een eigen opdruk te laten voorzien. We maken gebruik van witte doosjes waar een opdruk van 20 cm breed op komt. Fullcolour en helemaal conform jullie lay-out wens. Wil je het gehele doosje bedrukken, dan zit je al snel aan grotere aantallen (1.000 stuks). Je kunt ook kiezen om de sluitsticker helemaal volgens jullie huisstijl te laten maken. Dat kost aanzienlijk minder: € 195,00 per 1.000 stickers, inclusief opmaak en druk. Heb je specifieke wensen over bedrukking? Wij maken graag een voorstel.

      bedrukt-brievenbusdoosje-box sleeve-brievenbusdoosjeborrel-box-medium-zwart-doosje


ADRESLABEL & AVG

Alle boxen worden voorzien van een adreslabel. Hiervoor dient vooraf een Excel bestand met alle adressen te worden aangeleverd. De gegevens van deze lijst wordt 1 op 1 overgenomen. Wij doen geen controle op de lijsten. Na gebruik van de gegevens voor het verzenden van de doosjes, worden de lijsten conform de nieuwe AVG-wetgeving verwijderd.  


RETOURLABEL

Elk pakket wordt voorzien van een retourlabel. Mocht het pakket onverhoopt niet geleverd kunnen worden, dan zal het retour gezonden worden naar het kantoor van Event@Home Box.


VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn nog niet inbegrepen. De exacte verzendkosten hangen af van het gewicht en het aantal boxen dat verstuurd wordt. Gemiddeld kan men uitgaan van circa € 4,00 voor een brievenbusdoosje en € 6,75 voor een grotere box tot 10 kg. Een standaard pakketzegel is € 7,25. Je kunt ook voor een verzekerde verzending kiezen. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Het is ook mogelijk om de boxen op 1 afleveradres te leveren. In dat geval hanteren wij de tarieven van onze vervoersdienst. Afhankelijk van jouw wensen en het aantal boxen, zoeken wij de voordeligste manier van verzenden voor je. Overgens moet je er rekening mee houden, dat Post.nl geen garantie meer kan geven van 24 uurs levering. Door de enorme drukte is dit vaak 2 of 3 dagen.


GROTERE OF KLEINERE AANTALLEN

Bij iedere Event@Home Box staat aangegeven vanaf welke hoeveelheid deze besteld kunnen worden. Nu is het vrijwel altijd mogelijk om tegen een meerprijs ook kleinere aantallen te leveren. Heb je een bestelling die veel groter is dan het aangegeven aantal, dan kunnen wij extra korting geven.  


VOORBEHOUD

De inhoud van de boxen kan mogelijk afwijken op basis van beschikbaarheid van de diverse losse items. Mocht een item niet meer beschikbaar zijn, zal in overleg met jullie een alternatief worden gekozen. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Er is een aanbetaling van toepassing bij iedere bestelling. Alle op deze site genoemde prijzen en inhoudsomschrijvingen, zijn onder voorbehoud van omissies en typefouten. 


 
Brievenbus boxenVrijMiBo boxenZomer boxenMaatwerkboxen