Digitaal Uitnodigingstraject

De Event@Home Box

Ben je op zoek naar een verrassend alternatief voor een live-event? Zoek je een leuk idee om je medewerkers of klanten extra in het zonnetje te zetten, te bedanken of samen iets moois te vieren? Of zoek je een verrassend extraatje voor je webinar, online pubquiz of VrijMiBo? Dan is de Event@Home Box echt iets voor jou!

De Event@Home Box is het verrassende alternatief voor:

alternatief-voor-live-events

 

 

 

 


 

Combinatie met online events

Je kunt de Event@Home Box ook uitstekend combineren met een online of hybride events. Als je wilt, kunnen wij je helpen met de streamingfaciliteiten zoals AV-techniek, presentators of presentatrices en diverse interactieve chat- en stemmodules.  

Teambuilding & interactie

Ook wanneer het gaat om teambuilding kunnen wij je van dienst zijn. Combineer onze borrelboxen met bijvoorbeeld een online pubquiz, bingo, jukebox musicshow of escaperoomspel en je hebt een ideale combinatie voor een online teambuilding, bedrijfsuitje of teamuitje. Via Zoom of MS-Teams kunnen grote groepen tegelijk deelnemen.  

Inspiratie & maatwerk

Op deze tijdelijke conceptwebsite geven we je alvast een indruk van de diverse Event@Home Boxen die we leveren. Gebaseerd op jullie specifieke wensen creëren we graag een maatwerkinvulling. Heb je zelf al bepaalde ideeën? Geen probleem, want deze nemen we zonder problemen op in het voorstel. Overigens komt binnen 3 weken de officiële website online. 

Meer informatie of offerte ontvangen?

Ben je benieuwd hoe jullie Event@Home Box eruit ziet en wil je een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in of bel ons via telefoon 010 – 750 4401.Brievenbus boxen
VrijMiBo boxenZomer boxenMaatwerkboxen | Versboxen