Digitaal Uitnodigingstraject

De Event@Home Box

Ben je op zoek naar een leuk alternatief voor een live-event? Of zoek je een leuk idee om je medewerkers of klanten eens extra in het zonnetje te zetten, te bedanken of samen iets moois te vieren? Of ben je op zoek naar een verrassend idee waarmee je je webinar, hybride event of online seminar een extraatje kunt geven? Dan is de Event@Home Box echt iets voor jou!

Het verrassende alternatief voor:

alternatief-voor-live-events

Combinatie met online events

De Event@Home Box is een geweldige tool die je kunt inzetten ter versterking van bijvoorbeeld een online seminar of een online webinar. Daarnaast hebben wij voor zowel online bijeenkomsten voor jullie eigen medewerkers of de online bijeenkomsten voor klanten, hele leuke interactieve toevoegingen in het assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een online bingo, pubquiz of jukebox musicshow tijdens de VrijMiBo? Of een vlogster of presentator/presentatrice, die het webinar als een soort interview vormgeeft, inclusief chat en stemmodules.

En wanneer we het hebben over interactie, ook dat kan je aan de Event@Home Boxen toevoegen. Bijvoorbeeld een online teambuildingspel of een online escaperoom. De mogelijkheden zijn echt enorm en we informeren je graag welke invulling goed bij jullie idee past.

Teambuilding & interactie

Ook wanneer het gaat om teambuilding kunnen wij je van dienst zijn. Combineer onze borrelboxen met bijvoorbeeld een online pubquiz, bingo, jukebox musicshow of escaperoomspel en je hebt een ideale combinatie voor een online teambuilding, bedrijfsuitje of teamuitje. Via Zoom of MS-Teams kunnen grote groepen tegelijk deelnemen.  

Inspiratie & maatwerk

Op dit moment wordt een uitgebreide website gebouwd. Maar omdat het nog eventjes duurt voordat die klaar is, hebben we alvast deze versie online gezet. Op deze website geven we je alvast inspiratie over de mogelijkheden. Ook laten we je alvast een wat voorbeelden zien, van verrassende boxen die wij recentelijk voor andere opdrachtgevers hebben mogen verzorgen.

Gebaseerd op jullie specifieke wensen creëren we een maatwerkinvulling. Heb je zelf al bepaalde ideeën? Geen probleem, want deze nemen we zonder problemen mee in het voorstel. Van verpakking tot inhoud en van begeleidend kaartje tot de verzending, onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat alles feilloos geregeld wordt.

Meer informatie of offerte ontvangen?

Ben je benieuwd hoe jullie Event@Home Box eruit kan zien en wil je een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in of bel ons via telefoon 010 – 750 4401.


 

Brievenbus boxenVrijMiBo boxenZomer boxenMaatwerkboxen